Vem jag är

Mitt namn är Sofia Brinch och jag frilansar inom web och design. Jag brinner för det enkla och stilrena. Mitt mål är att hjälpa det lilla företaget med sin företagsprofil och jag tror på att den personliga servicen ger det bästa resultatet. 

Vad jag gör

 

Kort sagt hjälper jag ditt företag att synas. 

Hemsidan är idag viktigare än någonsin och ett måste för ditt företag. Som ditt digitala skyltfönster ska den inte bara se bra ut och matcha ditt uttryck, den ska också fungera på alla plattformar och vara tydlig. Jag skräddarsyr din hemsida så att den passar just ditt företags behov och ser till att den fungerar på alla enheter.

Logotypen är en av de viktigaste investeringarna för ditt företags varumärke. En bra logga är enkel. Den är unik och genomtänkt och fungerar som en byggsten i din marknadsföring. Tillsammans med dina funderingar och önskemål skapar jag en logotyp som passar just din företagsprofil. Den färdiga loggan blir din och du får den i filer som passar både till web och tryck. 

Porträtt Sofia Brinch

"Sofia is a great webpage designer, she is always kind, patience, try to fix your problems and give you some advice. We work perfectly together in our project and I would definitely recommend her to any connection of mine."

Katie Pettersson

CAREer Consulting